Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Ανοίγει τις πύλες της η 15η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 09/01/2016 - 13:13

Στην τελική ευθεία είναι πλέον οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 15ης Αγροτικής Έκθεσης που θα γίνει με πρωτοβουλία του Δήμου Ερυμάνθου, στο λιθόστρωτο του Παραδοσιακού Οικισμού της Χαλανδρίτσας από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Πρόκειται για μία επιτυχημένη διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός και υλοποιείται κάθε χρόνο, τέτοια εποχή.

Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν ως διοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Περιφερειακή 'Ένωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Επίσης συμμετοχή στην έκθεση έχουν και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Σύλλογοι κ.α.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, «ο Δήμος Ερυμάνθου παρά την μεγάλη οικονομική κρίση, επιμένει στην διοργάνωση της Αγροτικής Έκθεσης, διότι θεωρεί ότι αποτελεί ένα αναγκαίο και χρήσιμο ενημερωτικό βήμα, τόσο για τους παραγωγούς, όσο και τους καταναλωτές.

Καλούμε τους Δημότες του Δήμου Ερυμάνθου και όλους τους Αχαιούς να επισκεφθούν αυτή την μοναδική στο είδος της έκθεση, η οποία αποτελεί σημαντικό εργαλείο προβολής και ενημέρωσης, ενώ παράλληλα καταγράφεται ως αναπτυξιακό και πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αχαΐα».

Τα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 μμ.

Σύμφωνα με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο Δήμο μέχρι στιγμής, φέτος υπάρχει αύξηση του αριθμού των εκθετών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ενώ διαπιστώνεται ενδιαφέρον από εμπόρους και επαγγελματίες που δεν συμμετείχαν σε παλαιότερες Εκθέσεις.

Αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην περσινή μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα στο νέο χώρο διοργάνωσης της Έκθεσης στα λιθόστρωτα γραφικά δρομάκια του Ιστορικού Κέντρου του Οικισμού με τα πέτρινα σπίτια, ο οποίος προσφέρεται και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον παρουσίασης εκθεμάτων, ειδικών επαγγελματικών κατηγοριών όπως είναι οι χειροποίητες κατασκευές κοσμημάτων, σαπουνιών, ειδών λαϊκής τέχνης, πλεκτών, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κλπ.

Παρά τα προβλήματα που καταγράφονται λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης, παρατηρείται επίσης αύξηση συμμετοχής και από τους τρεις Νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία & Αιτωλοακαρνανία) των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά εμπορίας Αγροτικών Μηχανημάτων, εφοδίων και Γεωργικών εργαλείων.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα