Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Δυναμική παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2016

Δημοσιεύθηκε την Παρ, 03/11/2016 - 09:11

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικό παρόν στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των κλάδων του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12 και 15 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, με τη συμμετοχή περισσότερων από 120.000 επισκεπτών.

Στη φετινή HORECA, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε με ένα περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις, προσελκύοντας πάνω από 40.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρίας, αλλά και για τις λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο περίπτερο της εταιρίας, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι 12 μπίρες που παράγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εξολοκλήρου στην Ελλάδα, με βάση 100% ελληνικές πρώτες ύλες, καθώς και οι νέες, καινοτόμες προτάσεις της, οι οποίες υποστηρίζουν πολλές και διαφορετικές περιστάσεις κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, αναδείχθηκε η ξεκάθαρη εστίαση της εταιρίας στον επαγγελματία, μέσω μιας πληθώρας σύγχρονων λύσεων, όπως η νέα μέθοδος online παραγγελιοληψίας, αλλά και τα επαγγελματικά συστήματα ψύξης και σερβιρίσματος, τα οποία βασίζονται στην πλέον φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γιάννης Ταβλαρίδης, Διευθυντής Trade Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία για ακόμη μια χρονιά, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση HORECA 2016. Η έκθεση έκλεισε φέτος 11 χρόνια διοργάνωσης, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε πλήθος επισκεπτών. Η συμμετοχή μας είχε στόχο να παρουσιάζει τα νέα καινοτόμα προϊόντα μας στους συνεργάτες, αλλά και γενικά στους επαγγελματίες του κλάδου. Η συνεχής επένδυση στην καινοτομία και η χρήση πρώτων υλών από την Ελλάδα αποτελούν, μεταξύ άλλων, βασικούς άξονες στρατηγικής της εταιρίας μας. Ευχαριστούμε τους 40.000 επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, γνωρίσαν και απόλαυσαν υπεύθυνα τα προϊόντα μας».

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα