Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Η λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας στη συνάντηση Περιφέρειας και Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΑ

Δημοσιεύθηκε την Δευ, 01/18/2016 - 17:47

Ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία και στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής των επιχειρήσεων συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ).

Αρχικά τέθηκαν θέματα λειτουργίας της ΒΙΠΕ, καθώς και σύνδεση της περιοχής και των επιχειρήσεων με τη Πατρών – Πύργου με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Περιφέρεια για αυτό το ζήτημα ώστε να συνδεθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος με τους αναπτυξιακούς πόλους.

Επίσης, ο Απ. Κατσιφάρας ενημέρωσε για την προσπάθεια σχετικά με την έλευση του φυσικού αερίου στην Δυτική Ελλάδα, κάτι που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, καθώς όπως τόνισε «στην Βιομηχανική Περιοχή δραστηριοποιούνται ελληνικές παραγωγικές μονάδες υψηλής εξειδίκευσης, σημαντικές για την περιοχή μας».

Στη σύσκεψη τονίστηκε παράλληλα, πως προετοιμάζεται από την πλευρά της Περιφέρειας μία κοινή συνάντηση με την ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ ώστε να υπάρξει στενότερη συνεργασία για να αντιμετωπιστούν τα όποια ζητήματα.

«Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, κάθε αναπτυξιακή αχτίδα και η παραμικρή θέση εργασίας, είναι παραπάνω από απαραίτητες για τη χώρα μας, και ιδίως για την περιοχή μας» σημείωσε ο Απ. Κατσιφάρας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, συμπληρώνοντας πως οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν σημαντικούς πόλους προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων και δημιουργίας σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠA Πέτρος Μαντάς, ο γραμματέας Σταύρος Φραγκιάς και ο ταμίας Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα