Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

H Coffee Island για δεύτερη χρονιά National Champion των European Business Awards 2015-2016

Δημοσιεύθηκε την Δευ, 03/07/2016 - 09:47

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για 2η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε η Coffee Island στα European Business Awards, καθώς ανακηρύχθηκε National Champion στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year». Τα βραβεία  αποτελούν ένα διαγωνισμό υψηλού κύρους με σκοπό την ανάδειξη της υπεροχής και των καλών και καινοτόμων πρακτικών των εταιρειών.

Τα European Business Awards απονέμονται ετησίως και υποστηρίζονται από κορυφαίες  επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης αλλά και πολιτικούς από ολόκληρη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η διάκριση στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year» απονέμεται σε επιχειρήσεις που παρουσιάζουν την καλύτερη διεθνή στρατηγική οργανικής ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας  εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων και κερδών, με ταυτόχρονη βελτίωση  του μεριδίου  αγοράς. Τα  European Business Awards, όπου συμμετείχαν  32.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες και 678 εταιρείες από όλη την Ευρώπη απένειμαν τους τίτλους των National Champion στις εταιρείες οι οποίες και πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού δίνοντάς τους το εισιτήριο για την τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016, διεκδικώντας το «ELITE Award for Growth Strategy of the Year».

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε για τη διάκριση: « H 2η συνεχής διάκριση της Coffee Island ως  National Champion για την ελληνική αγορά μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς αποδεικνύει την αξία της εταιρείας μας η οποία στηρίζεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην παροχή  ποιοτικού καφέ. Στη Coffee Island, προχωράμε με στρατηγική και δημιουργικότητα, πάντα με συμμέτοχους και πρωτοστάτες τους εργαζομένους και τους πελάτες της εταιρείας. Στην προσπάθεια αυτή,  με αστείρευτη όρεξη και συστηματική δουλειά, εφαρμόζουμε την εταιρική μας στρατηγική που βασίζεται στο μότο: ο Καφές έγινε Επιστήμη. Τα  European Business Awards , με την διάκριση που μας απένειμαν ως μία από τις δυναμικές εταιρείες στην ελληνική αγορά του καφέ, επιβεβαιώνουν την επιχειρηματική μας επιτυχία και θέτουν υψηλά τον πήχη για την περαιτέρω ανάπτυξη της Coffee Island».

Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 270 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι.  Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα