Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Σκοπός Ίδρυσης

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 04/08/2009 - 10:18

Η δημιουργία του ΣΕΒΙΠΑ ήταν μια πρωτοβουλία εγκατεστημένων επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Πατρών, σε μια κοινή προσπάθεια προάσπισης των κοινών τους συμφερόντων και επίλυσης των προβλημάτων στον χώρο όπου λειτουργούν, σε συνεργασία με την διαχειρίστρια ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, αλλά και με άλλους φορείς.Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΒΙΠΑ μέχρι σήμερα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την προώθηση θεμάτων σε σχέση με τη λειτουργία της ΒΙΠΕ Πατρών όπως, η ιατρική κάλυψη των εργαζομένων και των επισκεπτών, η σήμανση, η φύλαξη των κοινοχρήστων χώρων, ο ηλεκτροφωτισμός, η συγκοινωνιακή σύνδεση με τα αστικά κέντρα της περιοχής, η οδοποιία, η καθαριότητα – ανακύκλωση, κ.α.

Οι σκοποί της ίδρυσης και λειτουργίας του ΣΕΒΙΠΑ, επεκτείνονται και σε άλλα πεδία δράσης, που περιγράφονται αναλυτικά στο Καταστατικό του και είναι τα εξής:

α) Η μελέτη, προστασία και προαγωγή των επιχειρηματικών και οικονομικών συμφερόντων, των εγκατεστημένων, στην Βιομηχανική περιοχή Πατρών, επιχειρήσεων.

β) H καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στον κλάδο των επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, με την γενίκευση της συμμετοχής όλων στις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις επιχειρηματιών εγκατεστημένων σε βιομηχανικές περιοχές στην Ελληνική Επικράτεια.

γ) Η συστηματική μελέτη των προβλημάτων των επιχειρήσεων της Βιομηχανικής περιοχής Πατρών, για την προσφορότερη διεκδίκηση και επίλυση αυτών.

δ) Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των µελών, καθώς και η εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών και η οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα µέλη του συνδέσμου.

ε) Η ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωση τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματική προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους.

στ) Η µε κάθε πρόσφορο μέσο ενημέρωση της κοινής γνώμης και της δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένοι στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών, καθώς και η προβολή των θεμάτων αυτών.

ζ) Η προβολή των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ Πατρών και των παραγόμενων σε αυτή προϊόντων.

η) Η περιβαλλοντική προστασία, περιφρούρηση και γενικά επόπτευση των χώρων της ΒΙ.ΠΕ.

θ) Η συνεργασία με άλλους συνδέσμους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων.

ι) Η δημιουργία έργων υποδομής κατάλληλων για την εξυπηρέτηση και προαγωγή των συμφερόντων των εγκατεστημένων.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα