Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Συνάντηση του Δ.Σ. ΣΕΒΙΠΑ με τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου

Δημοσιεύθηκε την Δευ, 07/13/2015 - 18:03

dimarxos1dimarxos2

Στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών βρέθηκε την Δευτέρα 13/7/2015 ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντά και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Πατρών.

Ο κ. Νικολάου μετέφερε μήνυμα συνεργασίας και στήριξης σε όλες τις υγιείς, παραγωγικές και επιχειρηματικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εν όψει των ιστορικών και σημαντικών γεγονότων που διαδραματίζονται στη χώρα.

«Είναι καθήκον της Δημοτική Αρχής να συμβάλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και να αναδείξει την σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την καινοτομία, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς και την επανεκκίνηση της οικονομίας, αυτή την τραγική στιγμή, με μοχλό ανάπτυξης τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών» ανέφερε ο δήμαρχος και τόνισε ότι «…ζητήματα όπως η αναζήτηση χώρου για την δημιουργία παιδικού σταθμού στον ευρύτερο χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής, η αποδοτικότερη λειτουργία τόσο της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού όσο και της καθαριότητας του Δήμου όσον αφορά την ΒΙ.ΠΕ., η περιχαράκωση του χώρου της καθώς και η επέκταση των υπεραστικών και αστικών συγκοινωνιών σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής, μας απασχόλησαν σήμερα και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να τα επιλύσουμε, μέσα από συνεχή διεκδίκηση, συνεργασία, διάλογο, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη». Στην συνάντηση συμμετείχε και ο βοηθός δημάρχου κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος αρμόδιος για θέματα Βιομηχανικής Περιοχής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ Πέτρος Μαντάς, τόνισε ότι το Δ.Σ. του Συνδέσμου έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένο από το πνεύμα της συνάντησης και κυρίως από την διάθεση του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου να συνεισφέρει στο σύνολο των θεμάτων που αφορούν την ΒΙΠΕ Πατρών. «Το γεγονός μάλιστα ότι έχει οριστεί και αρμόδιος για τα θέματα της ΒΙΠΕ βοηθός δημάρχου, κατά την άποψή μας καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του δήμου και ότι προσδίδει την αρμόζουσα σημασία που έχει η ΒΙΠΕ όχι μόνο στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας αλλά και στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής».

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα για την στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν νέες συσκέψεις για την εξειδίκευση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην ΒΙΠΕ Πατρών, με πρώτο το ζήτημα της χρέωσης με Τέλος Ακίνητης Περιουσίας στους λογαριασμούς ρεύματος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα