Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Επιστολή διαμαρτυρίας στην διοίκηση του ΟΣΕ

Δημοσιεύθηκε την Παρ, 09/07/2018 - 23:52

Με επιστολή του προς τον κ. Γεώργιο Κακουλάκη Πρόεδρο Δ.Σ. ΟΣΕ,  το Δ.Σ. ΟΣΕ και τον κ. Παναγιώτη Θεοχάρη  Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Τελώνης, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, για πρόθεση της διοίκησης του ΟΣΕ για μεταφορά της περιφερειακής διοίκησης του Οργανισμού στην Κόρινθο! 

Κύριοι, 

Με αισθήματα έκπληξης, αρχικά, έντονου προβληματισμού και θυμού, εν συνεχεία, πληροφορήθηκα την κυοφορούμενη, όπως παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, πρόθεση της διοίκησης του ΟΣΕ για μεταφορά της περιφερειακής διοίκησης του Οργανισμού στην Κόρινθο! 

Νιώθω την ανάγκη, και ως επιχειρηματίας και ως κάτοικος της Πάτρας και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος, να καταθέσω τις ενστάσεις μου για τις συγκεκριμένες προθέσεις σας, με την ελπίδα ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αναθεωρήσετε.

Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται η Πάτρα ως χωριό ή έστω ως πόλη β’ κατηγορίας. Λυπάμαι που το λέω τόσο ωμά, αλλά με αυτό το οργανόγραμμα που εκπονήσατε, δείχνετε διάθεση να την υποβαθμίσετε. 

Αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους που υπαγορεύσουν την απομάκρυνση των υπηρεσιών του Οργανισμού από την Πάτρα και την προώθησή τους, αναβαθμισμένων, όπως ακούγεται, στην Κόρινθο.   

Μήπως, άραγε, αυτή η πρόθεσή σας υποκρύπτει κάτι ακόμα πιο σοβαρό και οδυνηρό για την Πάτρα, για την Αχαΐα;  Μήπως τίθεται σε κίνδυνο η επέκταση της γραμμής προς Πύργο – Κυπαρισσία;

Μήπως απειλείται ακόμα και η σύνδεση της γραμμής με το νέο λιμάνι της Πάτρας, που αποτελεί, κατά γενική ομολογία όραμα ζωής για την Πάτρα, από κάθε πλευρά;

Μήπως κινδυνεύσει και η επέκταση της γραμμής προς την πλευρά της Δυτικής Αχαΐας;

Δεν προκλήθηκαν, όπως καταλαβαίνετε, άνευ λόγου οι ανησυχίες μας. Εσείς, με την απόφασή σας, τις προκαλέσατε. Με μια απόφαση που, εφ’ όσον γίνει πράξη, στρέφεται ευθέως κατά της Πάτρας, αμφισβητώντας την εδώ και πολλά χρόνια ηγεμονία της, για αντικειμενικούς λόγους, στην Πελοπόννησο.

Σας καλώ να επανεξετάσετε, να ανακαλέσετε και εν τέλει να αποσύρετε την εισήγησή σας για δημιουργία νέας περιφερειακής διοίκησης στην Κόρινθο. Οφείλετε να σεβαστείτε την Πάτρα, την ιστορία της και τον στρατηγικό ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι προφανές ότι δεν έχουμε, ως πόλη και ως πολίτες, να χωρίσουμε τίποτα με την Κόρινθο και τους πολίτες της.

Δεν μπορούμε, όμως, για κανένα λόγο να κλείσουμε τα μάτια σε μια πραγματικά ανεξήγητη και ανιστόρητη εισήγηση που θίγει, υποβαθμίζει και προσβάλει, από πάσης πλευράς, την πόλη μας.

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα