Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Εξέλεξε Δ.Σ. η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 11/30/2016 - 17:53

Η Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» μετατράπηκε σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με ιδρυτικά μέλη 22 ελληνικές παραγωγικές εταιρείες και εξέλεξε το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο.

Στη δεύτερη Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας, έγινε στα Ιωάννινα από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, και συμμετείχαν οι εταιρείες ιδρυτικά μέλη, AGRINO, ΛΟΥΞ, ΕΨΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΙΝΑΚΗ, MEDITERRANNEAN FOODS-BRAVA, ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜH, ΕΖΑ, ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ XAΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ & ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από τους Άγι Πιστιόλα (πρόεδρο), Μιχάλη Τσαούτο (αντιπρόεδρο), Αλέξανδρο Κουρή (γενικό γραμματέα), Μαριλένα Νιτσιάκου (ταμία), Νικόλαο Χήτο, Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Κωνσταντίνο Σεπετά (τακτικά μέλη) και Αθανάσιο Συριανό και Πόπη Σκαγιά (αναπληρωματικά μέλη).

Σκοπός της εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και η προώθηση της σύγχρονης  επιχειρηματικής και παραγωγικής εικόνας της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας, για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία.

Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT AΕ, βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο πλαίσιο των εργασιών της Ολομέλειας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άγις Πιστιόλας τόνισε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και συνειδητοποιημένοι για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αποφασίσαμε να εκπροσωπήσουμε την "Ελλάδα που παράγει", να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θετική φωνή των παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν, αντιμετωπίζοντας καθημερινά πρωτοφανείς αντιξοότητες. Η κινητήριος δύναμη για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να γίνει παραγωγική είμαστε εμείς, οι ελληνικές παραγωγικές, μεταποιητικές εταιρείες που επιμένουμε να διατηρούμε σήμερα στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Βάση, Ιδιοκτησία και Παραγωγή».

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα