Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

H Coffee Island στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 07/13/2016 - 11:57

Η Coffee Island, απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο “ELITE Award for Growth Strategy of the Year” μετά από την κατάκτηση του τιμητικού τίτλου Ruban D’ Honneur 2015-2016, στα πλαίσια των European Business Awards. Τα βραβεία που διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά και απονέμονται ετησίως είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Τα βραβεία απονέμει κάθε χρόνο η RSM International, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή, αποτελείται από σημαντικούς επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders από όλη την Ευρώπη. Ανάμεσα στις 110 καλύτερες εταιρίες όχι μόνο για τις επιχειρηματικές τους διακρίσεις, αλλά και για το δυναμισμό, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα τους, η Coffee Island αναδείχθηκε ως μία από τις εταιρείες «Growth Strategy of the Year».

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε για τη διάκριση: «Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η διάκριση της Coffee Island με το βραβείο Growth Strategy of the Year αλλά και ως National Champion για την ελληνική αγορά μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς αποδεικνύει την αξία της εταιρείας μας, η οποία στηρίζεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην παροχή  ποιοτικού καφέ. Στη Coffee Island, προχωράμε με στρατηγική και δημιουργικότητα, πάντα με συμμέτοχους και πρωτοστάτες τους εργαζομένους και τους πελάτες της εταιρείας. Στην προσπάθεια αυτή,  με αστείρευτη όρεξη και συστηματική δουλειά, εφαρμόζουμε την εταιρική μας στρατηγική που βασίζεται στο μότο: ο Καφές έγινε Επιστήμη. Τα  European Business Awards, με την διάκριση που μας απένειμαν ως μία από τις δυναμικές εταιρείες στην ελληνική αγορά του καφέ, επιβεβαιώνουν την επιχειρηματική μας επιτυχία και θέτουν υψηλά τον πήχη για την περαιτέρω ανάπτυξη της Coffee Island».

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα