Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Το βραβείο "Υoung Εntrepreneur of the Υear 2015" απένειμε ο SCAE στον Κ. Κωνσταντινόπουλο, CEO της Coffee Island

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 06/25/2015 - 18:29

22

Με το βραβείο του "Υoung Εntrepreneur of the Υear 2015" τιμήθηκε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της CoffeeIsland, από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) στα πλαίσια των Coffee Excellence Awards. Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε ένα δυναμικό μέλος της βιομηχανίας του καφέ το οποίο αποδεικνύει αποφασιστικότητα και επιμονή στον τομέα του και είναι εμπορικά επιτυχημένο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2015 στο Gothenborg της Σουηδίας κατά την ετήσια εκδήλωση του World of Coffee 2015, της μεγαλύτερης συνάντησης του «κόσμου του καφέ» στην Ευρώπη.

Ο SCAE, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Λονδίνο, αποτελεί ένα δίκτυο από λάτρεις και επαγγελματίες της βιομηχανίας του καφέ σε πάνω από 90χώρεςπαγκοσμίως με σκοπό την προώθηση της ποιότητας, της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της έρευνας γύρω από τον καφέ. Τα Coffee Excellence Awards του SCAE έχουν βραβεύσει τα τελευταία χρόνια πολλούς επαγγελματίες και ειδικούς του καφέ που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους, τη δημιουργικότητά τους και το πάθος τους για τον specialitycoffee και έχουν ξεχωρίσει σε ένα συγκεκριμένο τομέα της εταιρείας τους.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε για τη διάκριση: "Η νέα αυτή διάκριση μας δίνει την επιβεβαίωση ότι η στρατηγική που έχουμε αναπτύξει στην CoffeeIslandαναγνωρίζεται διεθνώς και βραβεύεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικό καφέ και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του καταναλωτή που εμπιστεύεται την CoffeeIslandκαι είναι η πρώτη του επιλογή στα προϊόντα καφέ. Η διάκριση από το SCAE μας τιμά και μας δείχνει το δρόμο να μείνουμε σταθεροί στο όραμα και στις αξίες της επιχείρησής μας που περικλείονται στη φιλοσοφία μας, ο καφές είναι επιστήμη."

Η εταιρεία Coffe Island είναι μέλος του ΣΕΒΙΠΑ και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος εξελέγη ταμίας του Δ.Σ. κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα