Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ συναντήθηκε με Γ. Μαυραγάνη και Επιμελητήριο Αχαϊας

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 03/21/2017 - 20:57

Συνάντηση με τον πρώην Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάννη είχε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών (έλλειψη περίφραξης, συντήρηση εσωτερικού οδικού δικτύου, σήμανση, χώροι στάθμευσης βαρέων οχημάτων, τηλεπικοινωνίες, καθαριότητα, κ.ά.), που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, τις δράσεις του ΣΕΒΙΠΑ έναντι της διαχειρίστριας ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. η οποία έχει την ευθύνη της επίλυσής τους, και τα συνεχώς αυξανόμενα κόστη κοινοχρήστων χωρίς αντίστοιχη ανταποδοτικότητα.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον εδρεύοντα  στην Πάτρα πανελλήνιο φορέα εκπροσώπησης των επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), αναφορικά με το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των βιομηχανικών πάρκων στην Ελλάδα και τις αγκυλώσεις που το ισχύον νομικό πλαίσιο προκαλεί στους εγκατεστημένους, μετά την ιδιωτικοποίηση της ΕΤΒΑ.

Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα υποδομών που συνδέονται με την λειτουργία της ΒΙΠΕ, όπως το εμπορευματικό τμήμα του νέου Λιμένα Πατρών, η σιδηροδρομική σύνδεση και η προοπτική έλευσης του φυσικού αερίου.

Εκ μέρους του ΣΕΒΙΠΑ στη συνάντηση με τον κ. Μαυραγάνη παραβρέθηκαν οι Π. Μαντάς Πρόεδρος (ΑΞΟΝΑΣ ΜΒ ΑΤΕΒΕ), Γ. Κολλιόπουλος Α΄ Αντιπρόεδρος (ΠΑΒΙΠΛΑΣΤ), Δ. Αντωνόπουλος Β΄ Αντιπρόεδρος (ΜΑΧΡΩ), Κ. Κωνσταντινόπουλος Ταμίας (Coffee Island), και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Μ. Γαβιηλόπουλος (Intercool), Χ. Καραθανάσης  (Novatec), Δ. Λειβαδάρος (Pelco Λιπαντικά Αχαΐας), Π. Παναγιωτόπουλος  (Παναγιωτόπουλος - Τυπογραφείο), καθώς και οι επιχειρηματίες μέλη του Συνδέσμου Γ. Κοντοθεόδωρος (Ι. Κοντοθεόδωρος & ΣΙΑ ΟΕ), Γ. Αντωνόπουλος (ΜΑΧΡΩ), Γ. Μπέμπος  (ΜΠΕΜΠΟΣ ΑΕ), Α. Ρέζος (Rezosbrands), Μαρία Αθυμαρίτου (ΑΜΕΚΩΝ).

Την ίδια ημέρα το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ειδικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αθανάσιο Κούστα, για το πρώτο Φεστιβάλ Αχαϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων ACHAIA FEST 2017 που διοργανώνεται στις 11 - 15 Μαΐου, στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, ενώ συζήτησαν και οργανωτικά θέματα της ετήσιας έκθεσης έρευνας και καινοτομίας PATRAS IQ 2017 στις 7-9 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα